Inställningar för ditt personliga mötesrum

Personligt mötesrum är en fast mötesadress till möten med dig. Du kan använda det vid schemalagda möten, eller låta Zoom slumpa fram ett mötes ID när du bokar nya möten.

Alla inställningar för möten kan du göra via https://lnu-se.zoom.us och där kan du också ändra möten som äger rum i ditt personliga mötesrum.

En rekommendation är att aldrig sprida länken till ditt personliga mötesrum utanför Linnéuniversitetets "väggar". Använd alltså inte det för offentliga möten, utan använd det bara internt.

Klicka på fliken "Meetings" och sedan på "Personal Room":

På sidan ser du hur du ställt in mötesrummet och vilka säkerhetsinställningar som är på plats.

Klicka på "Edit this Meeting" för att ändra:

1. Här ser du ID-numret för ditt personliga mötesrum. Det kan du ändra till något annat som är ledigt.
  2. Se till att Passcode är aktivt och välj ett lösenord. Du kan också slå på Waiting Room om du vill, men inte nödvändigt.
  3. Gör övriga inställningar. Vi rekommenderar Require authentication to join och underalternativet "Only Lnu users" Då kan endast inloggad personal och studenter ansluta till ditt personliga mötesrum.
  4. När du är nöjd, klicka på Save