Se maskinöversättning på 

Installera Office 365 (Personal) - Mac

Stäng alla Office-program inklusive Outlook och Skype innan du installerar Office 365. Se till att ha gott om tid då installationen kan ta en stund. Observera att om du sitter utanför Lnu behöver du vara ansluten via VPN för att kunna installera. När installationen är klar loggar du in med ditt användarnamn@lnu.se och ditt lösenord.


 1. Gå till Self Service.
  Word import image

 2. Klicka på Office 365. Observera att du behöver använda VPN för att köra installationen om du sitter utanför Lnu:s nätverk.Word import image

 3. Starta installationen genom att klicka på Install. Du kan se att installationen körs när det står Running. Detta kan ta en bra stund. Word import image

 4. När installationen är klar kan det vara bra att starta om datorn. Sedan hittar du apparna för Office 365 i Finder under Program (Applications).
  Word import image

 5. I Office 365 kan du komma åt dina dokument som du lagrar i OneDrive. För att detta ska fungera behöver du logga in med ditt användarnamn@lnu.se och lösenord i rutan som finns längst upp till höger i t ex Word och Excel. Om det står ditt namn är du inloggad. Läs mer om OneDrive.
  Word import image
499Visningar
3
© ComAround Scandinavia AB 2000 - 2020 Med ensamrätt