Se maskinöversättning på 

Installera Office 365 (Personal) - Windows

Se till att din Office 365-licens är aktiverad innan du påbörjar installationen. Klicka på Aktivera/kontrollera ditt Microsoft 365 konto när du har loggat in på Mitt konto.

Innan du startar installationen av Office 365 stäng alla Office-program inklusive Outlook. Se till att ha gott om tid då installationen kan ta en stund. När installationen är klar loggar du in med ditt användarnamn@lnu.se och ditt lösenord.


Observera att om du sitter utanför Lnu:s nätverk behöver du vara ansluten via VPN för att kunna installera. Applikationerna Projekt och Visio avinstalleras under installationen av Office 365. Om du har licens för dessa behöver du kontakta IT-support för att få instruktioner om hur du installerar dessa på nytt.

  1. Klicka på Software Center i verktygsfältet. Om du inte har Software Center i verktygsfältet klicka på sök-ikonen och skriv Software Center så hittar du det.
    Word import image

  2. Klicka på applikationen Office 365 och starta installationen. Word import image

  3. Starta om din dator när installationen är klar. Då kommer bland annat alla Office-ikoner i verktygsfältet att uppdateras.Word import image

  4. I Office 365 kan du komma åt dina dokument som du lagrat i OneDrive. För att detta ska fungera behöver du logga in med ditt användarnamn@lnu.se och lösenord i rutan som finns längst upp till höger i till exempel Word och Excel. Om det står ditt namn uppe till höger är du inloggad. Läs mer om OneDrive.
    Word import image
1866Visningar
15
© ComAround Scandinavia AB 2000 - 2021 Med ensamrätt

Hjälpte den här artikeln dig?