Se maskinöversättning på 

Bädda in film i diskussionsinlägg

Du kan alltid "bädda in" en film i ditt diskussionsinlägg genom att klicka på knappen "Bädda in LnuPlay video" som du ser i raden med formateringsverktyg ovanför textrutan där du skriver.

Börja skriv ett nytt diskussionsinlägg. Slå ENTER för att skapa en ny rad där du vill ha in filmen och leta upp ikonen i verktygsraden ovanför din text:


Då får du upp en ruta som visar all media du har under "Min Media":

  1. Här kan du välja att ladda upp en ny film eller påbörja en inspelning (se hur du gör detta i manualerna Uppladdning av färdiga filmer samt Spela in med Capture)
  2. Du kan också välja en film som du redan har i ditt bibliotek. Klicka på knappen "Välj" bredvid filmen. Den lilla vita pilen till höger gör att du kan välja en storlek på filmfönstret (påverkar inte kvaliteten)

När du valt en film i listan (om du valt att spela in eller ladda upp en ny film kan du behöva släcka ner fönstret och klicka på ikonen igen för att se din lista med din nya film) så ser du en förhandsvy. Klicka på knappen "Bädda in" nere till vänster för att bädda in den valda filmen.

Din film bakas in i brödtexten av ditt meddelande som en LÄNK till att börja med. Länken byts ut mot filmen när du skickat inlägget:

OBS! Rör inte länken! Om du ändrar något i den så bryts kopplingen till din film. Slå ENTER för att påbörja en ny rad efter länken om du vill skriva mer text.

Avsluta med att klicka på "Publicera inlägget i forumet" längst ned. Så här ser ditt inlägg ut nu:

2983Visningar
15
© ComAround Scandinavia AB 2000 - 2021 Med ensamrätt

Hjälpte den här artikeln dig?