Kategorier /Guider/FAQ / E-post & Kalender / E-post / Google mail (Student) / Överföra studentmailen till ett annat Google-konto

Överföra studentmailen till ett annat Google-konto

1. Logga in på lnu.se/student med ditt studentkonto.

2. Under "Gå direkt till" klickar du på länken Min mail.

3. Klicka på ikonen för ditt studentkonto uppe till höger på sidan och välj Hantera Google-kontot.

4. Under ”Hem” klickar du på Överför innehållet.

5. Under ”Överför innehållet”, ange ett målkonto (Google-kontot som innehållet ska överföras till). Om du inte har ett annat Google-konto skapar du ett genom att klicka på Skapa ett konto.

6. Klicka på Skicka kod.

7. Under ”Verifiera målkontot” anger du koden som du har fått i ett mail till ditt andra Google-konto och klickar sedan på Verifiera.

8. Under ”Välj vad som ska kopieras och överföras” väljer du vad du vill ska överföras.

9. Klicka på Starta överföringen.

10. Om felmeddelandet nedan visas kan du ignorera detta. Överföring har skett.